1ste expo Fotoclub RavensteinšŸ˜Š

In het voorlaatste weekend van maartĀ exposeren de leden van fotoclub Ravenstein met eigen werk. De leden hebben een of twee van hun eigen favoriete foto’s ingezonden. Nieuwsgierig geworden? De foto’s zijn te zien op zaterdag 23 en zondag 24 maart van 11.00 en 17.00 in de Garnizoenskerk in Ravenstein. (Servetstraat 1)

Fotoclub Ravenstein is gestart in 2017 als een hobbygroep van enkele hobbyfotografen die graag beter wilden leren fotograferen. Onder leiding van Els Oude Voshaar is de basis gelegd, daarna is de groep begeleidt door achtereenvolgens Edward Aghina, Theo Audenaerd en nu Rob Pluijm.Ā 

Op de maandelijkse clubavonden verdiepen ze zich in een thema; eerst een korte theorieles en voorbeelden bekijken en afsluitend een praktijkopdracht. De maand erna worden ieders resultaten besproken. Hierbij komen alle genres van fotografie voorbij, denk aan landschaps-, macro- of portretfotografie.Ā  Na een wervingsactie in 2023 is de club aangegroeid tot zo’n twintig leden, allemaal met plezier in het vastleggen van mooie beelden. Ze laten het u graag zien.