Een uniek intiem concert op 14 juni in de Garnizoenskerk Ravenstein

carte blanche

LAATSTE NIEUWS: Het concert om 15.30 uur is uitverkocht! Daarom verzorgen we een extra optreden om 16.45 uur. Ook voor dit concert geldt: kaarten en reserveringen zijn alleen online verkrijgbaar (maximaal 30 bezoekers): 

Toegang tot de Garnizoenskerk voor het 2e concert vanaf 16.30 uur. Wees er snel bij en kom vooral op tijd.

We gaan weer van start en hoe! Hoewel er op dit moment helaas (nog) geen mogelijkheid is al het jonge talent uit de regio “Carte Blanche” een open podium te bieden, doen we wat wel binnen onze mogelijkheden ligt.

We organiseren op 14 juni om 15.30 uur een uniek intiem concert in de Garnizoenskerk, met optredens van onder andere Iris van Nuland en Noa van den Berg. 

Met het VWO-diploma op zak besloot Iris van Nuland vorig jaar een tussenjaar in te lassen om veel viool te kunnen studeren.
Inmiddels is duidelijk dat een leven als violiste haar past als een handschoen! Iris start september 2020 aan het Conservatorium te Amsterdam bij hoofdvakdocent viool Peter Brunt.
Ze speelt intussen tien jaar viool en won prijzen bij het Prinses Christina Junior Concours, de Maassluise Muziekweek, het Internationale Wettbewerb für junge Geiger van de Muziekacademie Anton Rubinstein Düsseldorf, het Nederlandse Vioolconcours, het Archipel Muziekconcours en de Labberté-Hoedemakerprijs bij het Peter de Grote Festival.

De 17-jarige sopraan Noa van den Berg komt uit een muzikale familie en zong eerder tijdens concerten in de Groote Sociëteit in Zwolle en de Garnizoenskerk in Ravenstein met liederen en aria’s van o.a. Händel, Schubert, Mozart, Bernstein en bergerettes van Weckerlin. In december 2019 was zij een van de solisten bij het kerstconcert “The good King” van het Soester Kamerkoor “Tourdion”. Zij heeft een grote voorliefde voor de Neun Deutschen Ariën van Händel en liederen van Mozart, maar zingt ook graag popmuziek met haar band T.E.A.S.E., onder andere tijdens Rock op de Keien en tijdens het festival Sungrooves. Noa studeert klassiek zang bij Claudia Patacca aan het ArtEZ Conservatorium en maakt deel uit van de Jong Talentklas. Ze volgt daarnaast pianolessen bij Fred Oldenburg.

Er wordt werk vertolkt van onder andere Mozart, Leclair, Ysaye en Bernstein. De begeleiding wordt verzorgd door Maurits van den Berg (piano) en Heidi Poessé (viool).


We zijn genoodzaakt het publiek te beperken tot 30 man. Daarbij nemen we alle preventieve maatregelen zoals opgesteld door het RIVM in acht.

Kaarten zijn uitsluitend online te verkrijgen:

We verwelkomen u graag op 14 juni in de Garnizoenskerk van Ravenstein. 

De deur is geopend vanaf 15.15 uur. Graag ruim op tijd aanwezig zijn. Dit in verband met de wettelijk verplichte voorzorgsmaatregelen. Het optreden start om 15.30 uur.