KOBARI TRIO

Zondag 2 oktober 2022 om 15.30 uur treedt het Kobari Trio voor ons op in de Garnizoenskerk!

Het Kobari Trio is een jong en gepassioneerd ensemble, bestaande uit sopraan Sarah Konig, harpiste Sanne Bakker en cellist Wisse de Rijk. Ze hebben elkaar leren kennen aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, waar ze alle drie hun Bachelor hebben behaald. Sarah en Wisse studeren hier verder voor de Master en Sanne gaat hiervoor naar het Koninklijk Conservatorium Den Haag.
Ze hebben elkaar gevonden in hun grote passie voor muziek en theater en de toevoeging van de bijzondere combinatie van instrumenten maakt dit trio uniek. Door middel van eigen arrangementen, nemen ze het publiek mee in hun muzikale verhalen: van Barok tot Hedendaags en van Spaanse liederen tot Nederlandse poëzie.

Het Kobari Trio heeft in 2021 onder andere de eerste prijs gewonnen tijdens The Best Of van de ArtEZ Chamber Music Sessions, de finale behaald van het Storioni Kamermuziek Concours in Eindhoven en opnames gemaakt voor het Wilminktheater in Enschede.
Tijdens de zomer van 2021 stonden ze op drie prachtige locaties tijdens het festival Klaterklanken en hebben ze in het Academiehuis van de Grote Kerk in Zwolle opnames gemaakt voor het RTL 4-programma Plezier & Passie. Op 13 maart 2022 stonden ze in TivoliVredenburg met hun muziektheatervoorstelling ‘De Koffer van Kobari’ tijdens het 60-jarige jubileum van de Vrienden van het Lied.