Duo Sotto Voce

Noa van den Berg en Denys Sukmanovskyi hebben een gevarieerd programma samengesteld met romantische liederen van Gabriel Fauré en Clara Schumann, tot aan de pastorale klanken van de liederen van Franz Schubert.

Denys Sukmanovskyi

Denys is 19 jaar. Hij is geboren in Oekraïne en kreeg zijn eerste pianolessen als zevenjarige aan de Zolochiv music school (2013-2019). Hij studeerde aan het Stanislav Liudkevych Music Professional College in Lviv (2019-2023) en hij studeert momenteel aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Denys heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan als lid van muziekensembles, orkesten en als begeleider. Daarnaast heeft hij veel succes bij festivals en competities:

– Laureate at the V. Barvinsky International piano Competition (2018)
– finalist Montecatini international piano Competition (2022)

Noa van den Berg

De 20-jarige sopraan Noa van den Berg studeert aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle bij Claudia Patacca.

Noa komt uit een muzikale familie en ontdekte al snel haar passie voor zingen. Ze gaf diverse concerten in de Grootte Sociëteit in Zwolle en de Garnizoenskerk in Ravenstein met liederen en aria’s van onder meer Händel, Schubert, Mozart, Verdi, Bernstein en Gilbert & Sullivan met pianist en ArtEZ docent Wouter Munsterman. In december 2019 soleerde Noa tijdens het kerstconcert “The good King” van het Soester Kamerkoor “Tourdion” o.l.v. Astrid Krause.

In mei 2021 zong Noa tijdens “Opera aan Zee” in Noordwijk in de ArtEZ productie “Voyage a Paris” liederen van Francis Poulenc in een regie van Elsina Jansen, en het concert Mozart & Da Ponte in de Reulandzaal in Zwolle met pianist en ArtEZ docent Steven Faber.