EXPOSITIE 25 spotjes kleine grafiek 23, 24, 25 & 30, 31 oktober 2020 in de Garnizoenskerk

Een kerkje, 25 spotjes en de liefde voor grafiek. Meer heb je niet nodig om een expositie te organiseren.

De Stichting Cultuur Ravenstein heeft veelzijdig graficus en beeldend kunstenaar Jiri Buunk gevraagd om een liefdesbetuiging aan grafiek te organiseren. Jiri is een verbinder pur sang. De lijst van deelnemende kunstenaars is imposant geworden. Liefst vijfentwintig kunstenaars tonen recent “klein” grafiek werk in de Garnizoenskerk Ravenstein. Het is een voornamelijk Brabants feestje met oude rotten in het vak en kunstenaars die het virus van de grafiek nog maar net tot zich hebben gekregen. Verder staan er veel alumni, studenten en docenten van het AKV st Joost op de lijst van deelnemers. Voor ieder spotje een deelnemer.

We hebben er in verband met corona helaas voor moeten kiezen om geen feestelijke opening te organiseren. Alles bij elkaar duurt de expo 5 dagen en we kunnen er met elkaar voor zorgen dat het binnen deze tijd een langlopend feestje wordt.

Bezoekers zijn van harte welkom op 23, 24, 25 & 30, 31 oktober 2020 tussen 11.00 en 17.00 uur. We vragen onze bezoekers wel alle geldende richtlijnen rond corona in acht te nemen. Er staat handgel klaar en er is een looproute aangegeven.