Expositie KunstfabriekOss in het Raadhuis van Ravenstein

Kleurrijke schilderijen en objecten door mensen met een verstandelijke beperking.

KunstfabriekOss is een uniek atelier in het centrum van Oss, waar kunstenaars met een verstandelijke beperking worden uitgedaagd hun creatieve talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Een aantal van hun kunstwerken is van 24 maart t/m 29 april te zien in het Raadhuis van Ravenstein, in maart op za/zo van 12-16.30 uur en vanaf 1 april: di t/m za van 10-16.30 uur en zo van 11-16 uur. De expositie is vrij toegankelijk.

De Kunstfabriek biedt allerlei verschillende vormen van kunst: olieverf, speksteen, papier maché, theater, muziek, textiel, poëzie en veel meer. Met deze materialen en  met verschillende technieken maken de kunstenaars van de Kunstfabriek kleurrijke en bijzondere werkstukken.

Ook is iedereen van harte welkom om in hun atelier aan Barbaraplein 3 in Oss een kijkje te komen nemen, open op werkdagen van 10 tot 16.00 uur. U kunt dan een praatje maken met de kunstenaars, zien wat ze nog meer maken, eventueel een uniek cadeau kopen of opdracht plaatsen. De kunstenaars zullen u hartelijk ontvangen en mogelijk een kleine rondleiding geven.

KunstfabriekOss maakt deel uit van Dichterbij. Meer informatie hierover op Facebook/KunstOss of www.kunstfabriekoss.nl

Te zien van 24 maart t/m 29 april in het Raadhuis van Ravenstein