Expositie KunstfabriekOss t/m 23 juni

20 jarig jubileum expositie van KunstfabriekOss in het Raadhuis van Ravenstein

KunstfabriekOss  is een uniek en kleurrijk kunstatelier aan het St. Barbaraplein 3 te Oss.  Kunstenaars met een verstandelijke-  of meervoudige beperking vanaf 18 jaar krijgen hier de mogelijkheid hun creatieve talenten verder te ontwikkelen. 

Kunstenaars worden uitgedaagd zelf met ideeën te komen en deze, zoveel mogelijk , naar eigen inzicht te verwezenlijken. Dit kan o.a. door te werken met verschillende teken- en schildertechnieken, beeldhouwen , keramiek, textiel, papier-maché en al wat mogelijk is.
Muziek  en toneel behoren tot de mogelijkheid van expressie.

KunstfabriekOss staat midden in de maatschappij en werkt graag met scholen en andere organisaties om samen plezier te beleven bij het  maken van kunst in de ruimste zin van het woord.

2019 is een feestjaar voor  KunstfabriekOss. We vieren ons 20 jarig jubileum en hebben een jubileumexpositie van diverse technieken samengesteld.

Deze expositie is van 11 mei tot en met 23 juni in het Raadhuis te Ravenstein te zien en is open van dinsdag t/m zaterdag van 10-16.30 uur en op zondag van 11-16 uur.