FOTO-EXPOSITIE RAVENSTEINSE FOTODAGEN 2019

Thema “ Oud “ is de 9e editie van de Ravensteinse Fotodagen.

In het oude Raadhuis vindt vanaf zaterdag 29 juni tot en met zaterdag 24  augustus 2019 een foto-expositie plaats van de Ravensteinse Fotodagen 2019. De werkgroep organiseert al 9 jaar op een rij, met verschillende thema’s, deze fotowedstrijd.

Het thema “Oud“ hiervan is de betekenis ‘niet jong’ of ‘niet nieuw’. Het gaat hier om levende wezens, voorwerpen, gebouwen, culturen, antiek, bomen e.d.

Dit jaar hebben 33 fotografen aan onze uitnodiging gehoor gegeven en zijn de uitdaging aangegaan om, aan dit bijzondere thema, een eigen invulling te geven.  

Elke deelnemende fotograaf heeft 3 foto’s ingestuurd waarvan er 1 op groot formaat wordt geëxposeerd aan de wand. Alle foto’s kunt u bekijken in albums die op tafels liggen.

Jury

De 3 ingestuurde foto’s worden beoordeeld door een onafhankelijke professionele jury. 

De 3 prijswinnaars worden op zondag 25 augustus tussen 14.00 -17.00 uur bekend gemaakt.
 

Publieksprijs

Aan de fototentoonstelling is ook een publieksprijs verbonden. Tijdens de looptijd van de tentoonstelling kunnen de bezoekers middels een formulier zelf aangeven wie van de deelnemers de mooiste wandfoto heeft gemaakt. Die prijs wordt ook op 25 augustus bekend gemaakt.

Opening

Op zaterdag 29 juni om 10.00 uur start de expositie. Vanaf dat moment bent u van harte welkom om de expositie te komen zien.

In de vitrines zijn mensfiguren en dieren in brons en keramiek te zien van Will van Bommel.