GOEL

To me, from you


Wie ik ben is even belangrijk als wie jij bent.

Deze expositie bestaat onder andere uit sculpturen van textiel in een interactief en transformatief spel, schilderijen, poëzie en tatoeages. Mijn werkwijze is interdisciplinair. De keuze in media en de toepassing van materiaal is hierin een  noodzaak, en geen vakmanschap. Verbinding en interactie staan centraal. Zowel in het maakproces als in het bestaan ervan is de aanwezigheid van de ander minstens zo belangrijk als die van mijzelf. 

Herinner je het je nog? Jij bent onderdeel van mijn werk.

In  deze wereld staat alles met elkaar in verbinding, ook al is dit niet altijd meteen te zien, of lijkt zelfs het tegenovergestelde waar. Het een kan niet bestaan zonder het ander. Onderscheid wordt gemaakt voor de creatie. Niet door de creatie. Dat wil zeggen, het onderscheid staat ten dienste van de creatie, en niet als gevolg van de creatie.

We leven hetzelfde leven in andere verhalen. We spreken over hetzelfde met andere woorden. Waar teken je het onderscheid? In de klanken van een uitspraak, in een synoniem, in een taal, een woordkeuze, een uiterlijk, een verhaal?  De rest van mijn leven zal ik blijven zoeken naar de juiste vertaling, maar als je even stil staat en goed luistert is alles al aanwezig. We zijn metaforen. Met dezelfde betekenis.

Mijn uitnodiging is om eens door de verhalen heen te kijken. En het ander in jezelf te ontmoeten.

De expositie wordt officieel geopend op vrijdag 23 juni om 18.00 uur. Iedereen is welkom.


Meer weten over Goel? : https://instagram.com/goelietrully?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==