Werkgroep Ravensteinse Fotodagen met 2 exposities in Ravenstein in augustus

Unieke foto-expositie van  7 wedstrijd edities in de Garnizoenskerk en inzendingen Ravensteinse Fotodagen 2018 met thema LENTE in het Raadhuis

ZEVEN WEDSTRIJD EDITIES van de RAVENSTEINSE FOTODAGEN

Unieke foto-expositie in de Garnizoenskerk op donderdag 16, vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus van 13.00-17.00 uur.

met de thema’s:

Ravenstein toen en nu – Activiteiten in  Ravenstein – Verkeer op en langs de Maas – Dieren in de natuurgebieden van Herperduin en Keent – Dorpsgezichten – 25ste editie Ravenstein bij Kaarslicht – Iconen en Symbolen.

Op deze exposite ziet u alle 1e, 2e en 3e prijswinnaars van de 7 wedstrijd edities. De foto’s zijn afgedrukt in het formaat 50×70 cm of 50×75 cm. Leden van de werkgroep Ravensteinse Fotodagen zijn aanwezig om de foto’s toe te lichten. De kerk is vrij toegankelijk.

RAVENSTEINSE FOTODAGEN 2018: thema LENTE

Expositie van de ingezonden foto’s in het Raadhuis van 4 augustus t/m 2 september.

De foto’s voor deze wedstrijd met het thema LENTE gemaakt in het stadje Ravenstein en de kerkdorpen Huisseling, Herpen, Koolwijk, Overlangel, Keent, Neerloon, Neerlangel, Deursen, Dennenburg, Demen en Dieden. Na de donkere periode van de winter, de eerste zonnestralen die weer prachtig licht brengen in de natuur of waar dan ook. Voor de deelnemers een inspiratiebron met legio mogelijkheden, dat laat deze expositie zien.